Skip to content

Al meer dan 275 dertigers en veertigers begeleid

Jaarlijkse loopbaan APK

Werkwijze

Kennismaking 

Elk traject start met een kennismakingsgesprek. Van te voren krijg je van mij een aantal werkbladen die je invult en opstuurt. Tijdens het gesprek is er alle ruimte om kennis te maken en je vragen te bespreken. Aan het eind van het gesprek bepalen we je coachvraag en de doelen die je wilt bereiken. Zo kunnen we tijdens èn na afloop van het traject kijken of we goed bezig zijn of moeten bijstellen zodat jij ook daadwerkelijk de stappen maakt die je wilt zetten.

Het kennismakingsgesprek is niet kosteloos maar wel vrijblijvend. Na afloop bepaal je of je door wilt.

Mooie map en digitale portal

Als je besloten hebt door te gaan krijg je van mij een mooie map en de vervolgopdrachten. Ook krijg je toegang tot de portal. Hier kan je zelf je afspraken maken, alle materialen vinden en jezelf inspireren met informatieve en leuke filmpjes. Ook kan je via deze portal direct met mij communiceren en opdrachten terugsturen. Zo houden we optimaal contact tijdens het traject.

Coachingstraject

Een coachingsgesprek duurt 1,5 uur en is meestal één keer in de twee weken. Gemiddeld genomen duurt een traject tussen de 6-8 gesprekken.

Tussen de gesprekken door krijg je verdiepingsopdrachten en maak je een reflectieverslag. Deze stuur je van te voren naar mij op zodat ik voorbereid het gesprek met je in ga en we geen tijd verspillen. Hierdoor halen we er het maximale uit.

Werken vanuit ervaring

Ik werk graag vanuit de filosofie van ‘see-feel-change’. Oftewel leren door doen. Anders geformuleerd: Beter al doende, met kleine stapjes, succes boeken dan na heel veel praten en denken merken dat het toch net niet werkt.

Vertrouwen in jou

Een belangrijk uitgangspunt is mijn vertrouwen dat jij het antwoord zelf vindt. Ik help je, ondersteun je en daag je uit maar ik weet het nooit ‘beter’. Jij staat centraal en bepaalt uiteindelijk welke stappen je neemt. Ik heb de goede vragen en de passende methodiek om je te helpen die stappen duidelijk te krijgen.

Volledige aandacht

Elke klant krijgt mijn volledige aandacht en is uniek. Ik voer maximaal drie gesprekken per dag. Zo bouw ik bewust ruimte in om even voor te bereiden en aantekeningen van het gesprek uit te werken. Je bent bij het Talenthuis dus geen nummer en ook niet één van de velen.

Je krijgt een aanpak op maat en ik stem mijn aanpak direct af op jouw vraag. Hierdoor krijg je precies wat je nodig hebt. Een flexibele opbouw met werkbladen, checklists, tests en werkvormen die allen hun waarde hebben bewezen en (waar mogelijk) wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Combinatie van fysiek en mentaal

Het is mijn ervaring dat lichaam en geest op elkaar inwerken, ook in een loopbaantraject. Door in fysiek opzicht goed voor jezelf te zorgen ondersteun je het mentale proces van zoeken naar nieuwe doelen en betekenis. Ik raad dan ook altijd aan om te sporten, dagelijks te wandelen of fietsen, gezond te eten en te zorgen voor genoeg slaap.

In het geval van stress en burnout werk ik samen met de huisarts en adviseer ik regelmatig bloedonderzoek om te zien of er geen medische oorzaken zijn voor de klachten. 

Heb je nog vragen? Laat me weten. Ik ben benieuwd naar je verhaal.

Tip

Meer weten?

Start dan met het lezen van dit interview in de Volkskrant van hoogleraar psychologie Laurie Santos: "Je kunt je eigen staat van geluk veranderen"

Contactgegevens

Nieuwegracht 25

3512 LC Utrecht

tel: 06-24981117
info@talenthuis.nl

Waarom het Talenthuis?

Bij het Talenthuis vind je professionele en betrouwbare coaching. Jouw vraag staat centraal en je vindt oplossingen om stappen te zetten in je loopbaan waardoor je meer energie krijgt en de dingen gaat doen die voor jou het belangrijkste zijn.

‘Iedereen heeft talent in huis’. Het is absoluut de moeite waard te investeren in jezelf en alles eruit te halen wat er in zit. Zodat je straks tevreden terug kan kijken en glimlachen.

Op de Nieuwegracht in Utrecht ben je van harte welkom en help ik je als je net even wat meer stuurkracht nodig hebt.

Ik heb 20 jaar werkervaring in profit- en non profit organisatie. Ik begeleid je dus zowel vanuit kennis als ervaring. Ook ben ik breed opgeleid en gecertificeerd als Noloc erkend loopbaan professional.
Meer over Ruerdje van Mierlo

Wat vinden klanten?

Scroll To Top

Deze website gebruikt cookies, en laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd, en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Wil je een optimaal werkende website, inclusief video, foto's en social media berichten? Klik dan op de groene button "Accepteren".