Coaching en training

voor ambitieuze 30-ers en 40-ers

Loopt je loopbaan niet volgens plan? Zit je aan alle kanten klem? Dan is het hoog tijd voor een nieuw perspectief, verse energie en méér werkplezier door betere keuzes. 

Waar kan ik jouw mee van dienst zijn?

Vip programma

Loopbaan

De volgende stap in je loopbaan vinden. Meer inzicht in wie je bent, wat je te bieden hebt en wat je gelukkig maakt. In zes stappen weten wat je wilt.

Persoonlijk geluk

Over ruimte maken voor jezelf en kiezen voor datgene waar jij gelukkig van wordt. Investeren in jezelf en lef vinden om de goede stappen te zetten.

Voeding, beweging, slaap

Gezonde lifestyle, lifestyle medicine: door voeding, beweging en slaap jezelf fit krijgen. We weten het wel, maar hoe?

Stress en burnout

Minder stress, je eigen stressoren kennen, je krachtbronnen vergroten, jezelf beter managen, meditatie.

Verbinding

Meer verbinding met anderen, jezelf beter kennen, effectiever communiceren. Je hebt meer invloed dan je denkt.

Betekenis

Is er een hoger doel in jouw leven? Waar wil jij aan bijdragen? Durf je daarover na te denken of voor uit te komen?

Over Ruerdje

Ik ben Ruerdje van Mierlo. Ik ben senior life- en loopbaancoach voor dertigers en veertigers en sparringpartner/adviseur voor bedrijven/organisaties

  • Wil je op alle vlakken excelleren en ook nog mindful zijn?

  • Vraag je je af waar je schaterlach is gebleven?

  • Heb je het gevoel dat je je bewegingsvrijheid kwijt bent?

  • Ben je moe van de spelletjes op de apenrots?

  • Kom je er niet toe te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is?

Klantenervaringen

Review door klant Talenthuis

Ros Houben Adviseur/projectleider

De coaching heeft mij veel opgeleverd! Er is meer balans in werk en privé. Ik voel me fitter en ben meer doelgericht. Ik ben me ook meer bewust van welke leiderschapsstijl passend is in welke situatie en ik kan dat ook toepassen. Hierdoor ben ik effectiever op mijn werk. Ruerdje is doortastend, enthousiast, warm, kritisch en meedenkend. Tijdens de coaching krijg je veel tips om ook thuis aan de slag te gaan. Ruerdje heeft veel kennis van methodieken.  Ze is eerlijk, durft de vinger op de zere plek te leggen. Altijd op een fijne en respectvolle manier.

Review door Nadine Vlotman

Nadine Vlotman Productontwikkelaar

Ruerdje biedt ruimte voor wat nodig is vanuit rust en expertise. Met behulp van haar professionele en tegelijk zeer open opstelling kreeg ik de ruimte om mijn eigen proces door te maken. De opdrachten hielpen om mijn gedachten te stroomlijnen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Door de steun en het meedenken van Ruerdje kon ik net die stap verder zetten die nodig was. Ze heeft me geholpen om mijn eigen kracht te herkennen en daarvoor te durven staan.

Melek Usta

Melek Usta Directeur Colorful People

Ruerdje is een professional pur sang. Ze is een strategische denker met een brede scope, ze weet hoofd- en bijzaken makkelijk te scheiden en sluit op een prettige manier aan bij de klantvraag. Het leuke is dat je met haar zowel snoeihard kan werken als dat er ook ruimte is voor humor en een persoonlijke touch. Ze is open, eerlijk en heeft hart voor de zaak. Ik werk dan graag met haar samen en ken haar nu ruim 15 jaar.

Contactgegevens

Nieuwegracht 25

3512 LC Utrecht

tel: 06-24981117
info@talenthuis.nl

Waarom het Talenthuis?

Bij het Talenthuis vind je professionele en betrouwbare coaching. Jouw vraag staat centraal en je vindt oplossingen om stappen te zetten in je loopbaan waardoor je meer energie krijgt en de dingen gaat doen die voor jou het belangrijkste zijn.

‘Iedereen heeft talent in huis’. Het is absoluut de moeite waard te investeren in jezelf en alles eruit te halen wat er in zit. Zodat je straks tevreden terug kan kijken en glimlachen.

Op de Nieuwegracht in Utrecht ben je van harte welkom en help ik je als je net even wat meer stuurkracht nodig hebt.

Ik heb 20 jaar werkervaring in profit- en non profit organisatie. Ik begeleid je dus zowel vanuit kennis als ervaring. Ook ben ik breed opgeleid en gecertificeerd als Noloc erkend loopbaan professional.
Meer over Ruerdje van Mierlo

Wat vinden klanten?