Kort en krachtig: eenmalige sessies van twee uur

  • Wil je snel en daadkrachtig aan de slag?
  • Zoek je een boost op het gebied van je eigen regie?
  • Wil je een keer sparren over een urgente vraag? 

Dat kan zowel online als live in Zeist.

Hoe werkt het?

  • Je meldt je aan via het contactformulier
  • Je ontvangt een korte vragenlijst
  • Je krijgt toegang tot mijn coachingsportal en kiest een tijdstip dat jou schikt
  • Je kiest voor live of online coaching en we gaan aan de slag. 

Lees hieronder verder over veel voorkomende thema's. Voor deze eenmalige speedsessies is het belangrijk om een goede en afgebakende vraag centraal te stellen. Mochten er toch meer vragen over blijven dan horen vervolgafspraken vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Ik ben benieuwd naar wat je bezig houdt.

Stress

Stress reductie op basis van voice dialogue

Lig je wakker? Ervaar je stress? Investeer dan in meer eigen regie vanuit betere zelfkennis. Met Voice Dialogue leer je dat je verschillende kanten hebt, 'ikken' en leer je hoe je die effectiever in kan zetten. Wellicht herken je een 'angsthaas' maar ook een 'rationele denker' of 'pleaser' of 'pusher' in jezelf.  Door deze kanten te onderzoeken krijg je meer inzicht in hoe je -onbedoeld- zelf bijdraagt aan je werkstress. En, daarmee ook in wat je kunt doen om je werkstress te verminderen.

Fit blijven

Als je er alles uit wilt halen

'Een gezonde geest in een gezond lichaam', de Romeinen wisten het al. Je bent het meest succesvol als je gezond bent en fit. Bovendien wil je je keuzes uit kracht maken. Discipline en de goede gewoontes leveren je enorm veel op en versterken het loopbaantraject. Ik daag je uit en ondersteun je hierbij. We maken een goed plan en ik daag je uit om van start te gaan en vol te houden. 

Zingeving

Update van je waarden. Waar doe je het eigenlijk voor?

Door de Corona staat alles op zijn kop, doe je nieuwe ervaringen op en staat opeens veel ter discussie wat altijd vanzelfsprekend was. Het is heel normaal dat je gaat twijfelen over wat je nu doet, over het type werk, het aantal uren of de manier waarop het tot nu toe ging. Een crises is lastig maar ook een kans om te herijken. Om opnieuw stil te staan bij wat belangrijk is. En, wat je met die nieuwe inzichten wil en kan. Wil je hierover sparren en verder komen? Ik ga graag met je aan de slag.

Klantenervaringen

Inspiratie opdoen?