Kort en krachtig: eenmalige sessies van twee uur

  • Wil je snel en daadkrachtig aan de slag?
  • Zoek je een boost op het gebied van je eigen regie?
  • Wil je een keer sparren over een urgente vraag? 

Dat kan zowel online als live op de Nieuwegracht in Utrecht.

Hoe werkt het?

  • Je meldt je aan via het contactformulier
  • Je ontvangt een korte vragenlijst
  • Je krijgt toegang tot mijn coachingsportal en kiest een tijdstip dat jou schikt
  • Je kiest voor live of online coaching en we gaan aan de slag. 

Lees hieronder verder over veel voorkomende thema's. Voor deze eenmalige speedsessies is het belangrijk om een goede en afgebakende vraag centraal te stellen. Mochten er toch meer vragen over blijven dan horen vervolgafspraken vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Ik ben benieuwd naar wat je bezig houdt.

Stress

Stress reductie op basis van voice dialogue

Lig je wakker? Ervaar je stress? Investeer dan in meer eigen regie vanuit betere zelfkennis. Met Voice Dialogue leer je dat je verschillende kanten hebt, 'ikken' en leer je hoe je die effectiever in kan zetten. Wellicht herken je een 'angsthaas' maar ook een 'rationele denker' of 'pleaser' of 'pusher' in jezelf.  Door deze kanten te onderzoeken krijg je meer inzicht in hoe je -onbedoeld- zelf bijdraagt aan je werkstress. En, daarmee ook in wat je kunt doen om je werkstress te verminderen.

Fit blijven

De motor waarop je draait: jouw vitaliteit

Overeind blijven in tijden van Corona gaat het beste als je fit bent en blijft. Juist nu is het belangrijk om de juiste goede gewoontes vol te houden en zo te zorgen dat je jezelf optimaal ondersteunt. Hoe fitter je bent hoe meer weerbaarheid je hebt tegen het virus. Dit is niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je gezin en je collega's.

Veel mensen weten wel wat ze zouden moeten doen maar ervaren een grote drempel om te beginnen en hebben moeite om vol te houden. Ik ondersteun je hierbij. We maken een goed plan en ik help je om van start te gaan en als je wilt ook om vol te houden. Het is een kwestie van jezelf de goede gewoontes aan te leren. Niet alles tegelijk maar stap voor stap. Ik heb het zelf ook gedaan en gezien dat het werkt en gemerkt dat het echt winst oplevert.

Thuiswerken

Nieuwe routines, een goede plek, goede afspraken met het thuisfront

Heb je moeite om effectief thuis te werken? Heb je geen goede eigen plek? Zie je 's avonds scheel van de hele dag op een beeldscherm? Word je compleet gek omdat je telkens wordt gestoord? Onderzoek dan samen met mij wat je kan doen om je situatie te verbeteren. Samen maken we een plan en kijken we hoe we je situatie kunnen optimaliseren. 

Zingeving

Update van je waarden. Waar doe je het eigenlijk voor?

Door de Corona staat alles op zijn kop, doe je nieuwe ervaringen op en staat opeens veel ter discussie wat altijd vanzelfsprekend was. Het is heel normaal dat je gaat twijfelen over wat je nu doet, over het type werk, het aantal uren of de manier waarop het tot nu toe ging. Een crises is lastig maar ook een kans om te herijken. Om opnieuw stil te staan bij wat belangrijk is. En, wat je met die nieuwe inzichten wil en kan. Wil je hierover sparren en verder komen? Ik ga graag met je aan de slag.

Klantenervaringen

Inspiratie opdoen?