Koers bepalen voor

ambitieuze 30-ers en 40-ers

Koers bepalen

voor ambitieuze 30-ers en 40-ers

Individuele coaching - personal training

Loopt je carrière niet volgens plan? Zit je aan alle kanten klem? Dan is het hoog tijd voor een nieuw perspectief, verse energie en méér werkplezier door betere keuzes. 

 

Waar kan ik jou mee van dienst zijn?

Coaching dertigers en veertigers het Talenthuis

Loopbaan en carriëre

Ben je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan? Wil je meer inzicht in jezelf, in wat je te bieden hebt en wat je gelukkig maakt? Start dan met het programma: in zes stappen weten wat je wilt.

Talenthuis Ruerdje van Mierlo

Loopbaan en carriëre

Ben je op zoek naar de volgende stap in je loopbaan? Wil je meer inzicht in jezelf, in wat je te bieden hebt en wat je gelukkig maakt? Start dan met het programma: in zes stappen weten wat je wilt.

21350147 - bench on a sandy beach in the evening

Factoren van geluk

Wil je ruimte maken voor jezelf en kiezen voor datgene waar jij gelukkig van wordt? Investeer in jezelf en vindt het lef om de goede stappen te zetten. Kies voor het programma: factoren van persoonlijk geluk.

food-salad-healthy-vegetables

Voeding, beweging, slaap

Gezonde lifestyle, lifestyle medicine: door voeding, beweging en slaap jezelf fit krijgen. We weten het wel, maar hoe? Lees mijn blogs, maak een afspraak of raadpleeg experts op deelterreinen.

Afwijswoede

Stress en burnout

Minder stress, je eigen stressoren kennen, je krachtbronnen vergroten, jezelf beter managen, meditatie. Kies voor het programma: stress en burnout en investeer in nieuwe energie.

Verbinding home

Verbinding

Meer verbinding met anderen, jezelf beter kennen, effectiever communiceren. Je hebt meer invloed dan je denkt. Kies voor het programma verbinding en leer wat je zelf kan doen.

Hoe vind ik een goede coach?

Betekenis

Is er een hoger doel in jouw leven? Waar wil jij aan bijdragen? Durf je daarover na te denken of voor uit te komen? Weten wat belangrijk is blijkt het meest effect te hebben op je geluk.

Over Ruerdje

Ik ben Ruerdje van Mierlo. Ik ben senior life- en loopbaancoach voor dertigers en veertigers en sparringpartner/adviseur voor bedrijven/organisaties.

Het Talenthuis is persoonlijk en kleinschalig. Kwaliteit, professionele begeleiding en betrouwbaarheid staan in het vaandel. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Wil je de knoop doorhakken en in beweging komen? Ik ben benieuwd naar je verhaal.

  • Wil je op alle vlakken excelleren en ook nog mindful zijn?

  • Vraag je je af waar je schaterlach is gebleven?

  • Heb je het gevoel dat je je bewegingsvrijheid kwijt bent?

  • Ben je moe van de spelletjes op de apenrots?

  • Kom je er niet toe te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is?

Stop met denken - start met doen

Talenthuis in het nieuws

Als Jan het kan
stoppen met tobben Jan Heemskerk

Talenthuis vermeld in 2 boeken

Jan Heemskerk volgde een traject bij het Talenthuis. Hij schreef hierover in twee van zijn recente boeken: ‘Als Jan het kan….’ En ‘Stoppen met tobben’.

Talenthuis op Radio M

Ruerdje van Mierlo van Talenthuis werd onlangs geïnterviewd door Radio M. Vanaf 8.00 minuten kunnen jullie naar het interview luisteren wat gaat over of het echt moeilijker het is om nu (eind november 2020) thuis te werken dan in het begin van de Coronacrisis.

https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/radiomutrecht/utrecht-is-wakker/20201106-0800/

Klantenervaringen

Review door klant Talenthuis

Ros Houben Adviseur/projectleider

De coaching heeft mij veel opgeleverd! Er is meer balans in werk en privé. Ik voel me fitter en ben meer doelgericht. Ik ben me ook meer bewust van welke leiderschapsstijl passend is in welke situatie en ik kan dat ook toepassen. Ik effectiever op mijn werk. Ruerdje is doortastend, enthousiast, warm, kritisch en meedenkend. Je krijgt veel tips om ook thuis aan de slag te gaan. Ruerdje heeft veel kennis van methodieken.  Ze is eerlijk, durft de vinger op de zere plek te leggen. Altijd op een fijne en respectvolle manier.

Review door Nadine Vlotman

Nadine Vlotman Productontwikkelaar

Ruerdje biedt ruimte voor wat nodig is vanuit rust en expertise. Met behulp van haar professionele en tegelijk zeer open opstelling kreeg ik de ruimte om mijn eigen proces door te maken. De opdrachten hielpen om mijn gedachten te stroomlijnen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Door de steun en het meedenken van Ruerdje kon ik net die stap verder zetten die nodig was. Ze heeft me geholpen om mijn eigen kracht te herkennen en daarvoor te durven staan.

Melek Usta

Melek Usta Directeur Colorful People

Ruerdje is een professional pur sang. Ze is een strategische denker met een brede scope, ze weet hoofd- en bijzaken makkelijk te scheiden en sluit op een prettige manier aan bij de klantvraag. Het leuke is dat je met haar zowel snoeihard kan werken als dat er ook ruimte is voor humor en een persoonlijke touch. Ze is open, eerlijk en heeft hart voor de zaak. Ik werk dan graag met haar samen en ken haar nu ruim 15 jaar.

Opdrachtgevers