Nieuwe baan

 • Klopt je koers niet meer?
 • Ben je moe van de spelletjes op de apenrots?
 • Kom je er niet toe te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is?
 • Heb je te maken met een arbeidsconflict?
 • Zit je in een reorganisatie en wil je zelf de balans opmaken?

Resultaten

Je krijgt weer grip op je leven, je voelt je in staat keuzes te maken en je weet waar je heen wilt. Of je nu in je huidige functie blijft of iets anders wilt gaan doen, je doet het vanuit overtuiging en je hervindt plezier, drive en flow.

Jouw persoonlijke visie en missie

In feite gaat het hier om het (her)vinden van je eigen ‘waarom’. Wat is voor jou belangrijk? Wat maakt het leven de moeite waard? Wat zijn jouw doelen, voor jezelf en je omgeving? Je begint met een pas op de plaats. Je ontdekt waar jouw kracht ligt als professional. Het resultaat is inzicht in je:
– persoonlijke missie en visie
– sterke kanten en ontwikkelpunten
– (achterhaalde) overlevingsscenario’s
– drijfveren
– balans tussen werk en privé

Jouw unieke profiel

Op basis van je visie en kwaliteiten maak je een profiel, waarin direct duidelijk wordt wie jij bent en wat jouw toegevoegde waarde is. Tegelijkertijd maak je voor jezelf ook een lijst van wat je niet (meer) wilt. Je onderzoekt datgene dat je tegenhoudt en vindt oplossingen om toch in beweging te komen. Het resultaat is een verdiepingsslag en een uitwerking van stap 1.

Campagne voeren en een nieuwe baan krijgen

Op basis van je profiel en je doelen oriënteer je je nu actief op de arbeidsmarkt en de kansen voor jou. Je doet kennis op van de nieuwste ontwikkelingen op jouw vakgebied en stelt een duidelijke loopbaan visie op met een stappenplan voor je verdere loopbaan ontwikkeling. Je gaat praten, netwerken, op onderzoek. Al doende ondervind je wat je raakt, waar je heen wil en waar je past. Je ontvangt tips voor het zoeken naar een baan, begeleiding bij sollicitatie, tips voor netwerken en we nemen je brief en CV onderhanden.

Tijdens het intakegesprek spreken we het onderwerp af waarop je gecoacht wilt worden. Tussen de gesprekken ga je zelf actief verder aan de hand van concrete opdrachten.

Klik hier als je meer wilt lezen over de voordelen van coaching

Meest gekozen programma: in zes stappen weten wat je wilt

Veel gehoorde feedback

“Ruerdje heeft me een spiegel voorgehouden waardoor ik weer verder  kon”

“Ruerdje heeft oprechte interesse, dat merk je aan alles”

“Ik ben zo blij dat ik het Talenthuis gevonden heb”

“Ik weet nu wat ik echt wil en kan”

“Ik heb handvatten gekregen waarmee ik nu zelf verder kan”

Rubia Blok

Ik wist heel goed wat ik niet meer wilde. Maar wat wel echt bij me past, waar ik plezier uit haal en waar ik goed in ben zonder dat het me teveel energie kost, daar kwam ik maar niet uit.

Ruerdje dacht met me mee op een prettige ‘op-maat’ manier. Niet alleen qua competenties en wensen zette ze me aan het denken, maar ook op andere gebieden confronteerde ze me met mezelf. De boeken en materialen die ze meegaf waren erg pakkend. 

Uiteindelijk heb ik een korte studie gevolgd en in no time had ik keuze uit twee banen op dat gebied! Nu ben ik ondertussen door mijn proeftijd heen en ik vind het er geweldig. Ik ben ontzettend blij dat ik met de fijne begeleiding een goede switch heb kunnen maken!

Rubia BlokProject Manager

Kom meer te weten over de mogelijkheden voor jou

Stress en burnout

 • Stress preventie
 • Herstel van overspannenheid en burnout
 • Veelgenoemde resultaten

Talenthuis zakelijk

 • Assessment
 • Coaching managers
 • Loopbaancoaching
 • Herstel van stress en burnout
 • Prefered supplier
 • Veertigers in de organisaties