Wij zijn benieuwd naar je verhaal

Over Ruerdje

Ruerdje van Mierlo

Ik ben Ruerdje van Mierlo. Ik begeleid ambitieuze 30-ers en 40-ers (35-55 jaar), professionals die bij willen dragen aan de wereld, die zelf een inspirerend leven willen leiden en hun kwaliteiten optimaal willen inzetten. 

Ik ben expert bij het helpen vinden van nieuwe doelen en energie. Dit leidt er toe dat jij een stevig eigen kompas maakt dat als brandstof werkt voor nieuwe stappen die nu nog onmogelijk lijken.

Vanuit zelfkennis vind je hernieuwde focus en houvast. Je durft te kiezen. Je hebt de moed om te doen wat belangrijk is. Je verzilvert je talent.

Betekenis geeft geluk - talenten zet je in op de juiste plek - jij bent nodig. 

Het Talenthuis

Het Talenthuis is persoonlijk, kleinschalig en staat voor kwaliteit, professionele begeleiding, exclusiviteit en betrouwbaarheid. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Specialisatie: 30-ers, 40-ers, vragen rond carrière, loopbaanstappen, stress en burnout.

Het Talenthuis staat met beide benen in de maatschappij. Coaching is niet alleen op basis van erkende opleidingen maar ook vanuit 20 jaar werkervaring in profit- en non profit organisatie. Je wordt dus begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. Daarnaast ben ik vanzelfsprekend gecertificeerd als Noloc erkend loopbaan professional. 

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten geven mij gemiddeld een 9,3. 

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
Ruerdje Loopbaancongres Noloc
Register Loopbaan professional Noloc