Ik ben benieuwd naar je verhaal

Ik ben benieuwd naar je verhaal

Over Ruerdje

Ik ben benieuwd naar je verhaal

Het Talenthuis

Het Talenthuis staat voor ervaring en kwaliteit. Persoonlijk, kleinschalig en en professionele begeleiding. Exclusief en betrouwbaar. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Specialisatie: 40-ers, hoger opgeleid, leidinggeven, specialisten, managers en directeuren. Ook vragen rond  stress en burnout, communicatie en zelfvertrouwen.

Het Talenthuis staat met beide benen in de maatschappij. Coaching is niet alleen op basis van diverse erkende coachopleidingen maar ook vanuit 15 jaar werkervaring in profit- en non profit organisaties. Je wordt dus ook begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. 

Ruerdje van Mierlo

Visie: Talenten zet je in op de juiste plek – betekenis geeft geluk – jij bent nodig.

Mijn kennis en ervaring leidt tot een professionele, open en warme aanpak. Ik neem je mee vanuit een professionele methodiek, inspireer, spiegel en motiveer en zet je aan het denken. Met de juiste instrumenten krijg je inzicht in je talenten, in wat je wil en kan en in wat voor jou belangrijk is.

Je wilt later kunnen terugkijken met een glimlach. Je wilt dan kunnen zeggen: het was de moeite waard. Ik heb de stappen durven zetten, ik ben me blijven ontwikkelen en ik heb me nodig gevoeld.

Inhoudelijk sterk, open, analytisch, ambitieus en warm. Zowel zakelijk als een tikje idealistisch. 

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten beoordelen mij gemiddeld tussen een 9 en 10. 

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
Ruerdje Loopbaancongres Noloc
Register Loopbaan professional Noloc