Wij zijn benieuwd naar je verhaal

Over Ruerdje

Het Talenthuis

Het Talenthuis is persoonlijk, kleinschalig en staat voor kwaliteit, professionele begeleiding, exclusiviteit en betrouwbaarheid. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Specialisatie: 30-ers, 40-ers, vragen rond carrière, loopbaanstappen, stress en burnout.

Het Talenthuis staat met beide benen in de maatschappij. Coaching is niet alleen op basis van erkende opleidingen maar ook vanuit 20 jaar werkervaring in profit- en non profit organisatie. Je wordt dus ook begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. Daarnaast zijn alle betrokken loopbaancoaches gecertificeerd als Noloc erkend loopbaan professional. 

 

Momenteel breidt het Talenthuis uit met verschillende erkende, ervaren en professionele loopbaanadviseurs en coaches. Binnenkort verschijnt hier meer over op de website. 

 

Ruerdje van Mierlo eigenaar en oprichter Talenthuis - loopbaan coach en executive coach

Talenten zet je in op de juiste plek – betekenis geeft geluk – jij bent nodig. Vanuit deze drie ankerpunten ga ik met je aan de slag. Iedereen is nodig om het positieve verschil te maken. Iedereen wil zich nodig voelen, gezien, gewaardeerd en gerespecteerd in zijn/haar werk. En dat kan ook. Iedereen heeft talent en het is mijn ervaring dat als je je talenten optimaal in kan zetten, als je weet wat belangrijk voor je is dat je dan stappen maakt die je eerst niet voor mogelijk hield.

Het start met de wil om de volgende stap te maken. Het kost moed om in beweging te komen maar lef wordt altijd beloond als je een goed plan maakt. Door helder te krijgen waarom je de dingen doet die je doet krijg je vrijheid om opnieuw keuzes te maken.

Ik denk met je mee, biedt vertrouwen, structuur èn ruimte zodat jij tot het inzicht komt wat je nieuwe stap is en hoe je daar wil komen.

Mijn kennis en ervaring leidt tot een professionele, open en warme aanpak. Ik neem je mee in een duidelijk plan van aanpak, inspireer en motiveer en zet je aan het denken. Met de juiste instrumenten krijg je inzicht in je talenten, in wat je wil en kan en in wat voor jou belangrijk is.

Je wilt later kunnen terugkijken met een glimlach. Je wilt dan kunnen zeggen: het was de moeite waard. Ik heb de stappen durven zetten, ik ben me blijven ontwikkelen en ik heb me nodig gevoeld.

Inhoudelijk sterk, open, analytisch, ambitieus en warm. Zowel zakelijk als een tikje idealistisch. Dat is Ruerdje in een paar kernwoorden. Ruerdje is expert bij het helpen vinden van nieuwe doelen en energie. Dit leidt er toe dat jij een stevig eigen kompas ontwikkelt dat als brandstof werkt voor nieuwe stappen en nieuwe inspiratie.

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten geven mij gemiddeld een 9,3. 

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
Ruerdje Loopbaancongres Noloc
Register Loopbaan professional Noloc