Ik ben benieuwd naar je verhaal

Ik ben benieuwd naar je verhaal

Over Ruerdje

Ik ben benieuwd naar je verhaal

Het Talenthuis

Het Talenthuis is persoonlijk, kleinschalig en staat voor kwaliteit, professionele begeleiding, exclusiviteit en betrouwbaarheid. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Specialisatie: 40-ers, hoger opgeleid en vaak leidinggeven. Ook vragen rond  stress en burnout, communicatie en zelfvertrouwen.

Het Talenthuis staat met beide benen in de maatschappij. Coaching is niet alleen op basis van erkende opleidingen maar ook vanuit 20 jaar werkervaring in profit- en non profit organisatie. Je wordt dus ook begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. Daarnaast zijn alle betrokken loopbaancoaches gecertificeerd als Noloc erkend loopbaan professional. 

Ruerdje van Mierlo eigenaar en oprichter Talenthuis - loopbaan coach en executive coach

‘Visie: Talenten zet je in op de juiste plek – betekenis geeft geluk – jij bent nodig.

Mijn hele leven ben ik al geïnteresseerd in mensen. In waarom ze de dingen doen die ze doen. Hoe het werkt. Waarom het soms zo ingewikkeld is. Hoe we bepaald zijn door onze achtergrond en hoe we zo vrij mogelijk de goede keuzes en stappen kunnen maken.

Ook ben ik altijd bezig geweest om uit te vogelen hoe je het beste bij kan dragen. Hoe stevig aanpakken leidt tot resultaat. Hoe 'tussen droom en werkelijkheid' elke keer weer wetten en bezwaren staan. De wereldverbeteraars en de praktische ondernemers. Ik ken ze allemaal van huis uit.

Het is mijn motivatie om jou dichter bij je doelen te krijgen. Want ik geloof erin dat wie dicht bij zichzelf is en handelt vanuit zijn/haar inspiratie het beste bijdraagt aan de wereld. En ik geloof dat we iedereen nodig hebben in deze turbulente tijden. En dat iedereen het meeste bijdraagt als hij/zij zijn kwaliteiten optimaal in kan zetten en weet waar hij/zij naar toe wil. Gewoon een beetje 'aanklooien is niet genoeg. Het geeft veel minder voldoening en is verspilling van talent en energie.

Mijn kennis en ervaring leidt tot een professionele, open en warme aanpak. Ik neem je mee vanuit een professionele methodiek, inspireer, spiegel en motiveer en zet je aan het denken. Met de juiste instrumenten krijg je inzicht in je talenten, in wat je wil en kan en in wat voor jou belangrijk is.

Je wilt later kunnen terugkijken met een glimlach. Je wilt dan kunnen zeggen: het was de moeite waard. Ik heb de stappen durven zetten, ik ben me blijven ontwikkelen en ik heb me nodig gevoeld.

Inhoudelijk sterk, open, analytisch, ambitieus en warm. Zowel zakelijk als een tikje idealistisch. Academische achtergrond en 15 jaar werkervaring in profit- en non profit organisaties. Dat is Ruerdje in een paar kernwoorden.  

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten geven mij gemiddeld een 9,3. 

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
Ruerdje Loopbaancongres Noloc
Register Loopbaan professional Noloc