Ruerdje van Mierlo

Op zoek naar nieuwe inspiratie en zin om nu de stappen te gaan zetten die je verder brengen?

Dat kan. Ik neem je mee vanuit een professionele methodiek, inspireer, spiegel en help je de juiste stappen zetten. Met de juiste instrumenten krijg je inzicht in je talenten, in wat je wil en kan en in wat voor jou belangrijk is. Je komt in actie en durft de sprong te wagen.

Je wilt later kunnen terugkijken met een glimlach. Je wilt dan kunnen zeggen: het was de moeite waard. Ik heb de stappen durven zetten, ik ben me blijven ontwikkelen en ik heb me nodig gevoeld.

Mijn kennis en ervaring leidt tot een professionele, open en warme aanpak. Anderen noemen mij inhoudelijk sterk, open, analytisch, ambitieus en warm. Zowel zakelijk als soms een tikje idealistisch. 

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten beoordelen mij gemiddeld tussen een 9 en 10. 

Over het Talenthuis

Het Talenthuis staat voor ervaring en kwaliteit. Persoonlijk, kleinschalig en en professionele begeleiding. Exclusief en betrouwbaar. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Specialisatie: 40-ers, hoger opgeleid, leidinggeven, specialisten, managers en directeuren. Ook vragen rond  stress en burnout, communicatie en zelfvertrouwen.

Coaching met beide benen op de grond

Coaching is niet alleen op basis van diverse erkende coachopleidingen maar ook vanuit 15 jaar werkervaring in profit- en non profit organisaties. Je wordt dus ook begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. 

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
Loopbaancoaching Talenthuis
Register Loopbaan professional Noloc
Ruerdje Loopbaancongres Noloc
Over Ruerdje