Opdrachtgevers

Klantenervaringen

Een greep uit de klantervaringen. Kijk voor meer reviews bij 'de sterren' bovenaan de pagina .

reviews en opdrachtgevers

Rubia Blok Project Manager

Ik wist heel goed wat ik niet meer wilde. Maar wat wel echt bij me past, waar ik plezier uit haal en waar ik goed in ben zonder dat het me teveel energie kost, daar kwam ik maar niet uit.

Ruerdje dacht met me mee op een prettige ‘op-maat’ manier. Niet alleen qua competenties en wensen zette ze me aan het denken, maar ook op andere gebieden confronteerde ze me met mezelf. De boeken en materialen die ze meegaf waren erg pakkend.

Uiteindelijk heb ik een korte studie gevolgd en in no time had ik keuze uit twee banen op dat gebied! Nu ben ik ondertussen door mijn proeftijd heen en ik vind het er geweldig. Ik ben ontzettend blij dat ik met de fijne begeleiding een goede switch heb kunnen maken!

Review-Hanneke-Peeters-voor-Talenthuis-circle 80x80

Hanneke Peeters Digital innovation in emerging health markets

Ruerdje hield de doelstellingen van ons coachtraject helder in beeld waardoor mijn actuele vragen telkens in de juiste context werden geplaatst. Ze kwam met behulpzame, inspirerende voorbeelden uit haar eigen praktijk, boekentips, video’s etc. Het enthousiasme waarmee ze haar vak uitoefent maakt het inspirerend om met haar te werken. Ruerdje stimuleerde me om mijn comfort zone te verlaten, bijvoorbeeld om veel breder mensen te benaderen in mijn netwerk.
De coaching heeft geleid tot de nieuwe baan die ik zocht! Samen hebben we een helder overzicht gemaakt van de mijn wensen en voorwaarden, waardoor ik heel gericht kon zoeken. Ook hebben we een effectieve vertaalslag gemaakt van mijn kennis en ervaring naar de nieuwe markt waarin ik wilde werken. Hierdoor kon ik met een up-to-date CV en een overtuigend verhaal solliciteren.

Mieke-Breij-80x80

MIeke Breij GZ Psychologe

“Ruerdje biedt ruimte voor wat nodig is vanuit rust en expertise. Met behulp van haar professionele en tegelijk zeer open opstelling kreeg ik de ruimte om mijn eigen proces door te maken. De opdrachten hielpen om mijn gedachten te stroomlijnen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Door de steun en het meedenken van Ruerdje kon ik net die stap verder zetten die nodig was. Ze heeft me geholpen om mijn eigen kracht te herkennen en daarvoor te durven staan.”

Review Sharon Baldew voor Talenthuis

Sharon Baldew Mobiliteitsadviseur, re-integratie, outplacement, loopbaanadviseur en trainer Politie Nederland

Ruerdje heeft mij goed en professioneel geholpen met de vragen die ik had over de balans tussen werk – privé. Ik ben zelf loopbaanadviseur en zij heeft mij mooi gespiegeld in mijn stukken die aandacht nodig hadden. Ruerdje vraagt goed door en komt snel tot de kern. Wat ik heel fijn vond, is dat we goed konden afstemmen op inhoudelijk en persoonlijk niveau. Met een lach en een traan. Ik voelde me gezien, gehoord en gefaciliteerd in mijn eigen traject. De stappen die ik tijdens het traject heb gezet hebben geleid tot resultaten waar ik trots op ben. Ik beveel Ruerdje van harte aan als persoon en professional.

Melek Usta

Melek Usta Directeur Colorful People

Ruerdje is een professional pur sang. Ze is een strategische denker met een brede scope, ze weet hoofd- en bijzaken makkelijk te scheiden en sluit op een prettige manier aan bij de klantvraag. Het leuke is dat je met haar zowel snoeihard kan werken als dat er ook ruimte is voor humor en een persoonlijke touch. Ze is open, eerlijk en heeft hart voor de zaak. Ik werk dan graag met haar samen en ken haar nu ruim 15 jaar.

Ria Reijn

Ria Reijn Manager Progressional People FWG

Ruerdje heeft voor ons ruim 200 assessments gedaan bij managers en medewerkers. Ze is een kei van een professional, zowel scherp en analytisch als warm en persoonlijk. Ze weet mensen te raken en een stap verder te brengen in hun ontwikkeling. We werken graag met haar samen, zowel als assessor als senior coach voor managers/executives en professionals. Ze heeft goed zicht op de ontwikkelingen en het krachtenveld binnen de zorgsector en snapt wat de veranderingen betekenen voor managers en medewerkers.

Ros-Houben-80x80

Ros Houben Adviseur/projectleider

De coaching heeft mij veel opgeleverd! Er is meer balans in werk en privé. Ik voel me fitter en ben meer doelgericht. Ik ben me ook meer bewust van welke leiderschapsstijl passend is in welke situatie en ik kan dat ook toepassen. Hierdoor ben ik effectiever op mijn werk. Ruerdje is doortastend, enthousiast, warm, kritisch en meedenkend. Tijdens de coaching krijg je veel tips om ook thuis aan de slag te gaan. Ruerdje heeft veel kennis van methodieken.  Ze is eerlijk, durft de vinger op de zere plek te leggen. Altijd op een fijne en respectvolle manier.

Nadine-Vlotman-circle 80x80

Nadine Vlotman Productontwikkelaar

Ruerdje biedt ruimte voor wat nodig is vanuit rust en expertise. Met behulp van haar professionele en tegelijk zeer open opstelling kreeg ik de ruimte om mijn eigen proces door te maken. De opdrachten hielpen om mijn gedachten te stroomlijnen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Door de steun en het meedenken van Ruerdje kon ik net die stap verder zetten die nodig was. Ze heeft me geholpen om mijn eigen kracht te herkennen en daarvoor te durven staan.

Daniëlle-Asselman 80x80

Danielle Asselman Webmanager Rijkswaterstaat

Door de coaching ben ik weer in contact gekomen met een deel van mezelf dat er vroeger niet kon zijn en dat zich nu mag ontwikkelen. Ik heb vroeger niet geleerd om mezelf gewoon goed genoeg te vinden zoals ik ben en ik heb niet geleerd om dat, wat van nature al in me is, verder te ontwikkelen of om mijn dromen na te jagen. Door jouw creatieve, zorgzame, gezellige en ontdekkende aanpak ben ik het diepere contact met mijn innerlijk weten aangegaan. Je hebt me weer laten luisteren naar de zachte stem van mijn intuïtie en dat heeft me meer goed gedaan dan ik me kon voorstellen. Ik ben mezelf weer opnieuw gaan ontdekken. En aan het einde van dit coachingstraject ben ik tot de volgende conclusies gekomen:

  • Ik hoef van niemand meer de ruimte te krijgen om een kunstje te laten zien of mijn plek te moeten verdienen of gedoogd te worden.
  • Niemand heeft meer de zeggenschap over mijn eigenwaarde of over wie ik ben of zou moeten zijn.
  • Ik laat mijn perfectionisme en ‘please-gedrag’ volledig los.
  • Ik richt me op wat voor mij belangrijk is en luister daarbij niet alleen naar mijn ratio maar vooral naar mijn hart.
  • Ik speel, ontdek, creëer wat ik wil, val en sta weer op. En ik ben vooral in dit hele proces mild en liefdevol voor mezelf.
  • Leergierig, nieuwsgierig en met energie ga ik op mijn doelen af. Ik ken mijn toegevoegde waarde en doe waar ik plezier aan beleef.

Dank Ruerdje, voor je prachtige aanpak, dat je me zag, serieus nam en dat je me vooral leerde om mezelf weer te zien.