Loopbaancoaching

voor ambitieuze 30-ers en 40-ers

Loopbaancoaching

voor ambitieuze 30-ers en 40-ers

Het Talenthuis:

  • Succesvolle stappen zetten in je werk

  • Lekker in je vel zitten / in balans zijn

  • Weten wat van betekenis is

  • Je doelen realiseren, je kerntalenten benutten

Iets voor jou? Kijk gerust verder en neem contact op. Ik ben benieuwd naar je verhaal.

Exclusieve individuele loopbaanbegeleiding

Loopbaancoaching talenthuis

Individuele loopbaancoaching

Weten wat je wilt in 6-8 stappen.

Inzicht in wie je bent, wat je te bieden hebt, waar jouw talent tot z'n recht komt, wat betekenis heeft en hoe je de volgende concrete stappen je werk zet. 

Talenthuis Ruerdje van Mierlo

Stress vermindering en vergroting van vitaliteit

Minder stress bij thuiswerken

Ritme, een gezonde leefstijl en weten hoe je effectief thuiswerkt zorgen ervoor dat je zo succesvol mogelijk blijft in je werk. Wil je hier meer invloed op hebben?

online coaching

GRATIS ontwikkelscan ter waarde van 700 euro

Helaas volgeboekt.....

Wil je advies over je werk en deelnemen aan het ontwikkeladvies vanuit het Ministerie van Sociale Zaken? Lees hier meer en vergroot je kansen 

VIP programma

VIP-programma

In 2 dagen een nieuw plan voor je werk

Een exclusief persoonlijk loopbaantraject voor de volgende stap in je carrière. Voor als je snel meters wilt maken. Full service. 

Over Ruerdje

Ik ben Ruerdje van Mierlo. Ik ben senior loopbaancoach in Utrecht voor dertigers en veertigers. Ik heb 25 jaar werkervaring, waarvan 12 jaar in profit- en non profit organisaties. Ik ben Noloc-erkend loopbaanprofessional.

Het Talenthuis is persoonlijk en kleinschalig. Kwaliteit, professionele begeleiding en betrouwbaarheid staan in het vaandel. Je bent hier geen nummer maar krijgt de persoonlijke aandacht waardoor je verder komt en de volgende stap zet in je carrière. Mijn visie laat zich samenvatten in de volgende zinnen:

Talenten zet je in op de juiste plek - betekenis geeft geluk- jij bent nodig

Ik vertel je er graag meer over. Mijn missie is om jou dichter bij je eigen betekenis te brengen en van daaruit een realistisch plan te maken waar je mee verder komt.

Wil je de knoop doorhakken en in beweging komen? Ik ben benieuwd naar je verhaal.

  • Wil je op alle vlakken excelleren en ook nog mindful zijn?

  • Vraag je je af waar je schaterlach is gebleven?

  • Heb je het gevoel dat je je bewegingsvrijheid kwijt bent?

  • Ben je moe van de spelletjes op de apenrots?

  • Kom je er niet toe te doen wat werkelijk belangrijk voor jou is?

Talenthuis in het nieuws

Als Jan het kan
stoppen met tobben Jan Heemskerk

Talenthuis vermeld in 2 boeken

Jan Heemskerk volgde een traject bij het Talenthuis. Hij schreef hierover in twee van zijn recente boeken: ‘Als Jan het kan….’ En ‘Stoppen met tobben’.

Talenthuis op Radio M

Ruerdje van Mierlo van Talenthuis werd onlangs geïnterviewd door Radio M. Vanaf 8.00 minuten kunnen jullie naar het interview luisteren dat gaat over de vraag waarom het moeilijker is om nu (eind november 2020) thuis te werken dan in het begin van de Coronacrisis en wat je zelf kan doen.

https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/radiomutrecht/utrecht-is-wakker/20201106-0800/

Klantenervaringen

Review door klant Talenthuis

Ros Houben Adviseur/projectleider

De coaching heeft mij veel opgeleverd! Er is meer balans in werk en privé. Ik voel me fitter en ben meer doelgericht. Ik ben me ook meer bewust van welke leiderschapsstijl passend is in welke situatie en ik kan dat ook toepassen. Ik effectiever op mijn werk. Ruerdje is doortastend, enthousiast, warm, kritisch en meedenkend. Je krijgt veel tips om ook thuis aan de slag te gaan. Ruerdje heeft veel kennis van methodieken.  Ze is eerlijk, durft de vinger op de zere plek te leggen. Altijd op een fijne en respectvolle manier.

Review door Nadine Vlotman

Nadine Vlotman Productontwikkelaar

Ruerdje biedt ruimte voor wat nodig is vanuit rust en expertise. Met behulp van haar professionele en tegelijk zeer open opstelling kreeg ik de ruimte om mijn eigen proces door te maken. De opdrachten hielpen om mijn gedachten te stroomlijnen en antwoorden te vinden op mijn vragen. Door de steun en het meedenken van Ruerdje kon ik net die stap verder zetten die nodig was. Ze heeft me geholpen om mijn eigen kracht te herkennen en daarvoor te durven staan.

Melek Usta

Melek Usta Directeur Colorful People

Ruerdje is een professional pur sang. Ze is een strategische denker met een brede scope, ze weet hoofd- en bijzaken makkelijk te scheiden en sluit op een prettige manier aan bij de klantvraag. Het leuke is dat je met haar zowel snoeihard kan werken als dat er ook ruimte is voor humor en een persoonlijke touch. Ze is open, eerlijk en heeft hart voor de zaak. Ik werk dan graag met haar samen en ken haar nu ruim 15 jaar.

Opdrachtgevers