Investeren in jezelf

In een snel veranderende wereld is het nodig dat je zelf weet wat je te bieden hebt en dat je je blijft ontwikkelen. Hierdoor ben je in staat om zelf te sturen, kansen te zien en te pakken. Hierdoor ervaar je meer energie, heb je meer plezier en ervaar je dat je van betekenis bent. Het wordt gelukkig steeds vanzelfsprekender om te investeren in je professionele ontwikkeling. 

Vergoedingsmogelijkheden coaching

Gelukkig zijn er vergoedingsmogelijkheden voor coaching. Zo zijn er meerdere manieren om toegang te krijgen tot een coachbudget. Zie hieronder voor de meest voorkomende manieren. Ik leg je graag uit wat je bij het Talenthuis kan verwachten en wat de aanpak voor jouw specifieke vraag kost.

Hoe kies je een goede coach?

Er zijn veel coaches in Nederland en veel mensen vinden het moeilijk om te kiezen. De tarieven variëren van 50 -500 euro per uur. Net als bij alle andere dingen heeft kwaliteit een prijs maar wil je niet teveel betalen. Het is verstandig om een kennismaking te plannen om te zien of het klikt en je het vertrouwen ervaart om de stappen te zetten die voor jou van belang zijn. 

Bij het Talenthuis vindt je aandacht en exclusiviteit. Ruerdje van Mierlo is academisch geschoold, heeft veel werkervaring (zowel in de profit- als non profit sector) en is bestuurslid van de beroepsverening van loopbaanprofessionals en jobcoaches Noloc.