Ruerdje van Mierlo

Op zoek naar nieuwe inspiratie en zin om nu de stappen te gaan zetten die je verder brengen?

Dat kan. Ik neem je mee vanuit een professionele methodiek, inspireer, spiegel en help je de juiste stappen zetten. Met de juiste instrumenten krijg je inzicht in je talenten waardoor je weet wat je wil en kan en wat voor jou belangrijk is. Je komt daardoor in actie en durft de sprong te wagen.

Mijn kennis en ervaring leidt tot een professionele, open en warme aanpak. Anderen noemen mij inhoudelijk sterk, open, analytisch, ambitieus en warm. 

Kijk vooral verder bij mijn referenties. Klanten beoordelen mij gemiddeld tussen een 9 en 10. 

Over het Talenthuis

Het Talenthuis staat voor ervaring en kwaliteit. Het is een oase van kwaliteit vanwege het persoonlijke, kleinschalige karakter en de professionele begeleiding. Het is vooral hierdoor dat klanten de coaching als exclusief en betrouwbaar ervaren. Je voelt hier oprechte interesse waardoor je je gezien en gehoord voelt. Vanuit deze persoonlijke aandacht kom je verder en zet je de volgende stap in je carrière.

Mijn specialisatie: 40-ers, hoger opgeleid, leidinggeven, specialisten, managers en directeuren. Ook vragen rond  stress en burnout, communicatie en zelfvertrouwen.

Coaching met beide benen op de grond

Coaching is niet alleen op basis van diverse erkende coachopleidingen maar ook vanuit 15 jaar werkervaring in profit- en non profit organisaties. Je kan er hierdoor op vertrouwen dat je wordt begeleid vanuit kennis en ervaring uit de praktijk. 

Meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact en schrijf direct een bericht.

Ruerdje is afgestudeerd bij de Universiteit van Amsterdam
CRKBO_Docent
In zeven stappen weten wat je wilt
Over Ruerdje van Mierlo
Over Ruerdje van Mierlo
Loopbaancoach Utrecht